Enso Massage Amsterdam Oost Watergraafsmeer
 

 

Massage Therapie voor Ouderen

Deze Massage Therapie is Toegesneden op de Specifieke Behoeften van Ouderen.

In deze vorm van massage voor de oudere medemens maken we gebruik van lichte, zachte toepassing van massagetechnieken. Passieve stretching en een lichte olie of lotion zorgen er voor dat we op je spieren kunnen werken zonder teveel frictie op je huid uit te oefenen.

Deze technieken kunnen bijdragen aan

  • verbetering van de bloedsomloop
  • verlichting van sombere stemmingen
  • betere balans en flexibiliteit
  • vermindering van de pijn van arthritis
  • vergroting van gewrichtsmobiliteit
  • houdingcorrectie en
  • algeheel welbevinden

Massage voor Ouderen kan met name helpen je algehele gezondheid in stand te houden en te verbeteren naarmate je ouder wordt. Je wordt er door gestimuleerd en beter in staat gesteld om in beweging te blijven. Dat is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geest.

Aandachtige en Zorgzame Aanraking

Ook als je ouder wordt heb je behoefte aan aandachtige en zorgzame aanraking. Je wordt er rustiger van en krijgt er een comfortabel gevoel door. 

NB Het is wel belangrijk dat je van tevoren je huisarts raadpleegt die goed op de hoogte is van je gezondheidstoestand. Toestemming van je huisarts is een vereiste want in sommige gevallen is massage af te raden. Je huisarts kan dat beoordelen. Als deze geen bezwaar heeft ben je van harte welkom voor Enso's Massage voor Ouderen.

Sommige oudere massage cliƫnten vinden het prettig om voor de eerste sessie een vriend(in) of familielid mee te nemen. Doe dat gerust maar meld het even als je je afspraak maakt. Wat kleding betreft bepaal je zelf wat je aan wil houden tijdens de massage. Sowieso worden lichaamsdelen waar op enig moment niet op gewerkt wordt altijd afgedekt.

 

Massage betekent voor mij pas echt 'ontspanning' als de masseur zelf ontspannen met zijn klanten weet om te gaan en ik bovendien vertrouwen heb in zijn kundigheid.
Dat ik na drie massages bij Enso besloten heb om mij voortaan door jou regelmatig te laten behandelen, spreekt dus boekdelen.

Mark, 75 (geoloog)

 

Behandeling:
• gehele lichaamsmassage
• deelmassage (bv Rug/Nek/Schouders, Nek/Schouders/Hoofd/Gezicht, (Onder)rug/Heup)

Klik hier om een afspraak te maken