Enso Massage Amsterdam Oost Watergraafsmeer
 

 

De Praktijk Ruimte van Enso Massage Amsterdam

Ontvang je Massage in een Rustgevende Praktijk

 

Je wilt je massage ontvangen in een praktijk die al rust uitstraalt, zodra je er binnen komt. Enso Praktijk voor Massagetherapie is bijna geheel in Japanse stijl.

Er zijn shoji (papieren ramen), die het licht filteren. De wanden zijn van leem (als in een Japans theehuis) en zorgen voor een prettige vochtbalans. Geluiden van buiten worden gedempt.

Er staat Japans meubilair, zoals een chadana (theekast) met een boeddhabeeldje erop, en een emonkake (antieke staande kleerhanger) waar je je kleren aan kan ophangen.

 

Licht

Misschien is zo een inrichting onwennig voor je. De meeste cliënten vinden het door de papieren ramen gefilterde licht en de lemen wanden rustgevend. Dat heeft dan een heel gunstig effect op de massage.

 

Gefilterd Licht Geeft Rust

Comfort

Voor de massage behandelingen gebruiken we een comfortabele massagetafel. Er is een opstapje om gemakkelijk op de tafel te komen.
Je hoeft niets mee te nemen. We gebruiken prettige badstof hoeslakens om op te liggen en zachte hamamdoeken en handdoeken om lichaamsdelen te bedekken die op een bepaald moment niet behandeld worden.

 

Comfortabele Massagetafel

Geluid

De praktijk is heel rustig gelegen. Geluiden van buiten klinken nauwelijks door. Als je wil, kan je je favoriete muziek meenemen.

Atmosfeer

Essentiële oliën zorgen voor een atmosfeer in overeenstemming met de uitgangspunten van aromatherapie. Geef je je voorkeur aan, dan houden we daar vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening mee. De lucht is niet te droog en niet te vochtig.

Temperatuur

Voor een geslaagde massage behandeling is de temperatuur van de ruimte vanzelfsprekend erg belangrijk. De temperatuur in de praktijk wordt op 23 à 24 graden gehouden. Daardoor heb je het altijd lekker warm. Als het desondanks nodig is, gebruiken we extra handdoeken.

Hygiëne

De praktijk heeft een makkelijk schoon te houden parketvloer. Je schoenen doe je uit vóórdat je naar binnen gaat. Alle gebruikte lakens en doeken gaan na elke behandeling direct in de wasmachine.

Materialen zoals massagebank en opstapje worden regelmatig gedesinfecteerd. Na elke behandeling wassen we onze handen met desinfecterende zeep. Van jou als cliënt wordt verwacht dat je je goed hebt gedoucht.

 

Klik hier om je afspraak te maken