Enso Massage Amsterdam Oost Watergraafsmeer
 

 

Tao Massage

Ontdek Hoe Je Met Tao Massage
Je Zorgen, Stress En Negatieve Gedachten
Los Kunt Laten

Tao massage kan je helpen: tijdens de massage is niets meer belangrijk, alleen het moment zelf telt en dat is voor veel mensen een magische ervaring!
 
Tao Massage gaat over meditatie en over loslaten.

Het meditatieve aspect is de toegangsweg naar verjonging van het lichaam, de mind, en het gevoel. Op fysiek niveau helpt meditatie het proces van herstel en groei van het lichaam te bevorderen en het proces van verval te vertragen.

Gewoonlijk overheerst groei tot je 18e, is er tussen je 18e en je 35e een balans en treedt vanaf je 35e levensjaar het verval langzaam maar zeker in.

Meditatie kan dit achteruitgangsproces aanzienlijk vertragen door de ontvankelijkheid van de lichaamscellen.
Omdat meditatie een positieve invloed heeft op je bewustzijnstoestand verjongt het je lichaamscellen en gaat het het verval tegen.

Tao Massage Geeft Een Positieve Energy Boost

Als je in die meditatieve toestand door (de energie van) iemand anders wordt (aan)geraakt veranderen je celstructuren in overeenstemming met de intenties van zowel de massagetherapeut, de gever, als van jou, de ontvanger.

In tegenstelling tot de meeste andere soorten massage blijf je bij Tao Massage als ontvanger niet passief. Tijdens de massage richten we ons op 3 gebieden:

  • Veranderingen in het niveau van je energie (chi);
  • De beweging van je energie in en uit de verschillende chakra centra;
  • Het loslaten van verwachtingen en doelen.


Tao Massage stimuleert je om in (vreugde)volle aandacht aanwezig te zijn, elk moment te beleven, in verbinding te zijn en actief deel te nemen in helder bewustzijn.

De bedoeling van de behandeling is om je aandacht te richten op je lichamelijke aanwezigheid. Zodra je zowel fysiek als mentaal in je lichaam bent gecentreerd sta je meer open voor je natuurlijke vreugdevolle zijnstoestand.

Je treedt binnen in het Hier En Nu. Verleden en toekomst zijn verdwenen. Alleen het eeuwige moment bestaat.

Tao massage dringt door tot in het diepste van je wezen. Energieblokkades worden opgeheven en nieuwe, positieve emoties kunnen daardoor weer worden toegelaten. Dat geeft nieuwe energie.

We hebben er vaak moeite mee ons te laten aanraken en warm en dankbaar op aanraking te reageren. Tao Massage nodigt je uit je intens te laten aanraken om een helende ontspanning te kunnen (her)beleven.

Klik hier om een afspraak te maken