Massagetherapeuten bij Enso Massage Amsterdam
 

Enso’s Therapeuten zijn zonder uitzondering hoogopgeleide, gespecialiseerde en gevoelige massagetherapeuten

Met hun kennis, ervaring en empathisch vermogen stemmen zij hun behandeling nauwkeurig af op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Je krijgt niet alleen zorg en aandacht tijdens de behandeling, maar ook daarna. Omdat wij zeker willen weten dat het goed met je blijft gaan.

Raymond,
Massage- en Triggerpoint Therapeut, oprichter van Enso Massage Amsterdam (sinds 1998)


In 1998 begon ik mijn eigen massagepraktijk Enso Massage Amsterdam in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer.

Sindsdien blijf ik voortdurend bijleren en mij verder bekwamen door regelmatige intervisie en het volgen van praktische cursussen.
Van aanvankelijk sportmasseur heb ik mij ontwikkeld tot specialist in pijnbestrijding bij stressgerelateerde klachten.
Zelf heb ik ontelbare blessures en klachten door overbelasting mogen ervaren. Niet fijn maar héél leerzaam en motiverend om het beste van mijn massagebehandelingen te maken.

Ben je eenmaal hersteld dan help ik je in conditie te blijven met preventie- of ontspanningsmassage.

Specialisaties: Triggerpoint Therapie, Sportmassage, Intuitieve Massage, Zen Meditatie

Heleen,
Massage- en Triggerpoint Therapeut, en méér

In mijn visie is het een natuurlijk gegeven dat ons lichaam en onze geest zichzelf helemaal kunnen herstellen als je uit balans bent. Het is echter niet makkelijk om te weten wat nodig is. Daar help ik je bij.
Centraal staat dat we samen op zoek gaan naar wat nodig is om de oorsprong van de pijn of jouw klachten in zo kort mogelijke tijd te behandelen. Daarbij ga ik uit van jouw unieke situatie.
Daarnaast leer ik je ook jezelf te behandelen om helemaal van de Triggerpoints of andere oorzaken af te komen en stress te reduceren, door bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen.

Het is mijn missie om jou te helpen de natuurlijke balans in jezelf te hervinden, pijnvrij te worden, volledig te herstellen en klachten te voorkomen.

Specialisaties: Shiatsu, Triggerpoint Therapie